voertuigen

Info

U bent een expert

Als rijschoolhouder bent u uitstekend op de hoogte van de Wegenverkeerswet en bent u bedreven in het besturen van voertuigen. Nog belangrijker is dat u die kennis en vaardigheden kunt overdragen aan anderen. Rijles geven, daarin bent u een expert.

Administratie? Nou nee

Als ondernemer heeft u ook te maken met het voeren van uw administratie; een heel ander vak en waarschijnlijk niet uw favoriete bezigheid. Wellicht kost het u ook veel meer tijd dan een vakman of -vrouw; iemand die een expert is op dit gebied.

Speciaal voor rijscholen

Wij zijn een klein administratie- en advieskantoor, gespecialiseerd in de boekhouding van rijscholen. Doordat we zelf jarenlang een rijschool hebben gerund, kennen we dit vak van binnen en van buiten. We zijn op de hoogte van de specifieke problemen van uw vakgebied en hebben aan een half woord genoeg. Bovendien hebben we sinds de oprichting van ons kantoor (1997) extra kennis en ervaring opgedaan.

Administratie en Advies

We verzorgen de gedeeltelijke of complete administratie voor rijscholen. Voor eenmansbedrijven, VOF's en BV's verzorgen wij de jaarrekening, de aangifte(n) omzetbelasting, inkomstenbelasting en de salarisadministratie. Dat doen we vanaf € 750,- excl. b.t.w. per jaar. Daarnaast kunt u ons inschakelen wanneer u advies wenst over de inrichting en het opzetten van uw administratie.

Korte lijnen

Ondanks de talloze communicatiemogelijkheden gaat er niets boven het persoonlijke contact. Wij zijn een klein kantoor met korte lijnen en een no-nonsense aanpak. U heeft met één contactpersoon te maken, bij wie u met al uw vragen terecht kunt. Dat is wel zo prettig en u betaalt hierdoor een minimum aan overheadkosten.

In heel Nederland

Ons kantoor is gevestigd in Olst, maar wij werken voor rijscholen in heel Nederland. Is Olst voor u te ver uit de koers om regelmatig langs te komen, dan kunt u uw administratie ook per post, fax of mail aanleveren.

Vrijblijvend gesprek

U bent van harte welkom bij ons op kantoor voor een geheel vrijblijvend gesprek, waarbij wij u graag vertellen wat wij voor u kunnen betekenen.